Servis
Saham Untuk Persaraan

Proses

Seminar Saham Untuk Persaraan

Berminat nak tahu apa itu saham untuk persaraan? Bagaimana saham dapat menjadi kenderaan yang sesuai untuk sampai ke destinasi persaraan? Hadir ke seminar Seminar Saham Untuk Persaraan yang kini dibuat secara online. Seminar ini dikendalikan oleh perancang kewangan berlesen yang dapat menjawab soalan-soalan anda dan menyediakan perbandingan antara aset pelaburan, modal dan tempoh masa yang diperlukan untuk mempunyai tunai yang cukup untuk bersara.

Konsultansi Kewangan

Sejauh mana kekuatan kewangan anda? Adakah anda mempunyai aliran tunai yang kukuh? Berapakah tahap hutang semasa? Apakah persediaan yang telah dilakukan setakat ini untuk tabung persaraan? Ini ialah sebahagian penilaian kewangan yang akan dibuat oleh perancang kewangan berlesen semasa sesi one-on-one.

Perancangan Pelaburan

Bertujuan membantu anda mempunyai objektif dan strategi yang jelas semasa melabur. Sama ada untuk yang baru nak memulakan pelaburan atau ingin menstrukturkan semula portfolio pelaburan.

Kajian saham

Kami menyediakan laporan-laporan kajian saham. Ini membolehkan anda terus mempunyai senarai pendek saham yang sesuai di tangan. Laporan ini disediakan oleh individu atau institusi pelaburan berlesen yang dapat memberikan khidmat nasihat pelaburan saham secara sah.

Penstrukuran portfolio dan reviu

Sebagai perancang kewangan berlesen, kami tidak bertindak sebagai broker saham. Justeru, sesuatu portfolio itu tidak direka supaya kami mendapat komisyen tetapi untuk mencapai objektif saham untuk persaraan. Selepas penstrukturan selesai, portfolio saham tadi akan dipantau dari masa ke masa sehinggalah destinasi persaraan itu tercapai.

Mulakan langkah pertama sekarang

Sila dapatkan tiket ke Seminar Saham Untuk Persaraan dengan klik butang berikut:

(c) AFIQ Training & Advisory 2021